Вивчення динаміки вивільнення активних фармацевтичних інгредієнтів з композиційної пасти для лікування оніхомікозів - Луць, В. В.; Гладишев, Віталій Валентинович (ТДМУ: Укрмедкнига, 2018)
Місцеве лікування оніхомікозу у більшості випадківє єдиним прийнятним методом терапії,передусім із-за її високої безпеки. При цьому найбільш ефективними лікарськими формами при цій патології вважаються пасти для нанесення на нігтьові пластинки з кератолітичною і антимікотичною дією. Терапія ж антимікотичними лаками доситьефективна тільки у разілікуванняповерхневій білій і дистально-латеральній форм оніхомікозу і малодоступна широким верствам населення із-за високої ціни.
Keywords: тези