Сучасні методи променевої діагностики травм в екстреній урології : навч.-метод. посіб. для сам. роботи студентів ІV курсу мед. ф-тів - Бачурін, Георгій Вікторович; Коломоєць, Юлія Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
На сьогодні медична наука намагається використовувати сучасні досягнення науки і техніки у своїй професійній діяльності (променева, радіоактивна, ультразвукова, комп’ютерна технологія). Застосування технологій в медицині об’єктивно відображає незмінені анатомічні структури у здорових осіб і патологічні зміни при різних захворюваннях, що значно полегшує роботу лікарів, покращує наслідки лікування, а тим самим подовжує життя людей та їх працездатність. Тому, перед працівниками вищих закладів ІІІ та ІV рівня стоїть завдання підготувати фахівців майбутнього. Саме через це професорсько-викладацьким складом кафедри урології розроблено посібник, в якому поєднюються фундаментальні знання з теоретичних дисциплін (анатомія, фізіологія, патологічна фізіологія) з практичними знаннями та навичками прикладних циклів з урології та променевої медицини.