Практикум з курсу фізіології для студентів спеціальності 221 - "Стоматологія". Модуль 2 - Степанова, Надія Володимирівна; Сухомлінова, Ірина Євгенівна; Тихоновська, Марина Анатоліївна; Морозова, Оксана Валентинівна; Бессараб, Георгій Ігнатович; Прозорова, Тетяна Михайлівна; Піртя, Галина Віталіївна; Кущ, Оксана Георгіївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Практикум складений відповідно до Програми по фізіології для вищих медичних учбових закладів України ІІІ - ІV рівнів акредитації для спеціальності "Стоматологія " 27.110106 напрямів підготовки 1201 " Медицина", затвердженою наказом МОН України від 16.04.03 № 239 і учбовим планом, розробленим на принципах Європейської кредитно-модульної системи (ЕСТS) і затвердженим наказом МЗ України від 31.01.2005.Оновлені і додані практичні завдання, ситуаційні завдання і питання. Пропонований практикум призначений для використання, як студентами, що навчаються у рамках програми ЕСТS, так і викладачами при проведенні практичного заняття, при самостійній роботі студентів в медичних ВНЗ III - IV рівня акредитації, які вивчають фізіологію, що дозволяє оптимізувати якість підготовки до заняття, проведення заняття і здачі підсумкового модульний блоку для зарахування заліковий кредитів. за фахом "Стоматологія".