Пошук лікарських рослин для лікування алопеції - Єренко, Олена Костянтинівна; Хортецька, Тая Володимирівна; Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження. Розширити асортимент на ринку України косметичних та лікувальних засобів з догляду за шкірою голови на основі досліджень ЛРС та екстрактів з родин кропивові (Urticaceae), айстрові (Asteraceae) та глухокропивових (Lamiaceae).
Keywords: тези доповідей