Вплив антигіпертензивної терапії з додаванням статинів на пізні потенціали передсердь у хворих на ГХ - Сиволап, Віталій Вікторович; Новіков, Євген Вячеславович; Потапенко, Марина Станіславівна (My University, 2020)
Мета: з’ясувати зміни пізніх потенціалів передсердь у хворих на ГХ під впливом антигіпертензивної терапії з додаванням статинів.
Keywords: тези доповідей