Молекулярні механізми розвитку і мікроскопічні ознаки селективної загибелі спеціалізованих клітин головного мозку і печінки - Туманський, Валерій Олексійович; Туманська, Любов Михайлівна (My University, 2023)
В останні два десятиріччя, на підставі молекулярних досліджень, запропоновано більше 15 типів загибелі клітин у ссавців і вищих еукаріот