Впровадження науково-дослідної роботи студентів в онлайн режимі як один з засобів підготовки науковців та висококваліфікованих лікарів-фахівців - Світлицький, Андрій Олександрович; Матвєйшина, Тетяна Миколаївна; Щербаков, Максим Степанович; Чернявський, Артур Валерійович (My University, 2023)
Метою роботи став пошук шляхів впровадження науково-дослідницької роботи студентів в умовах дистанційного навчання в он-лайн режимі як одного з елементів підготовки науковців та висококваліфікованих фахівців.
Keywords: тези доповідей