Принципи комбінованої терапії : навч. посіб. для провізорів-інтернів - Білай, Іван Михайлович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Навчальний посібник присвячено формуванню у провізорів-інтернів принципів комбінованого призначення лікарських засобів, раціональному вибору лікарських засобів при різних клінічних ситуаціях. Наведено анотацію, питання для самопідготовки і контролю вихідного рівня знань, практичну частину (ситуаційні задачі, аналіз листів призначення, завдання), контроль кінцевого рівня знань, тести, інформаційний матеріал та літературу.