Порівняльна характеристика стану слізної плівки у дітей з різними видами контактної корекції міопічної рефакції - Цибульська, Таміла Євгенівна; Тіткова, Олександра Юріївна (My University, 2023)
Мета. Порівняти стан стабільності слізної плівки у дітей з різними видами контактної корекції міопічної рефракції.
Keywords: тези доповідей