Organizational aspects of primary health care system in Ukraine - Mykhailovska, N. S.; Grytsay, A. V.; Miniailenko, L. E.; Михайловська, Наталія Сергіївна; Грицай, Ганна Володимирівна; Міняйленко, Любов Євгеніївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Study guide compiled in accordance with the program of "General practice - family medicine". Guidelines are intended to help students prepare for practical classes and learn the material. Can be used for training of 6th-years students of international faculty, discipline "General practice - family medicine".Навчальний посібник складений відповідно до програми "Загальна практика - сімейна медицина". Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами під час підготовки до практичних занять. Посібник рекомендований для використання студентами VI курсу міжнародного факультету з дисципліни "Загальна практика - сімейна медицина".
Організаційні аспекти первинної медико-санітарної допомоги в Україні