Порівняльні мікробіологічні дослідження композиційних м'яких лікарських форм для терапії і профілактики мікозів стоп - Луць, В. В.; Гладишев, Віталій Валентинович (My University, 2018)
Мета роботи - вивчення антимікробної активності композиційних м'яких лікарських форм для диференційованої терапії мікозів стоп з 2-меркаптобензтіазолом і хінозолом - пасти на емульсивній основі і мазі на гідрофільному носії.