Анкетування студентів з питань громадянської вихованості - Гнатенко, Світлана Анатоліївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
На сучасному етапі актуального характеру набувають питання громадянського виховання студентської молоді, здатної сприймати, цінувати і примножувати національну культуру, розвивати та зміцнювати правову державу.