Удосконалення системи навчання та оцінювання лікарів-інтернів - Авраменко, Наталія Вікторівна; Барковський, Дмитро Євгенович; Нікіфоров, Олег Анатолійович; Кабаченко, Олена Володимирівна; Сухонос, Оксана Сергіївна; Грідіна, Ірина Борисівна; Разиграєва, Марина Олександрівна; Лецин, Денис Валерійович (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2019)
Основним завданням інтернатури є підвищення рівня практичної підготовки випускників вищих медичних закладів освіти, їх професійної готовності до самостійної лікарської діяльності. Удосконалення системи контролю та оцінювання успішності з підготовки здобувачів вищої освіти та адаптації ії до загальноєвропейських вимог є дуже актуальною в наш час, коли багато випускників бажають успішно працювати не тільки в Україні, але й за її кордонами.
Keywords: матеріали конференцій