Організація самостійної роботи студентів на кафедрі гістології, цитології та ембріології ЗДМУ - Зідрашко, Галина Анатоліївна; Сирцов, Вадим Кирилович; Євтушенко, Валентина Михайлівна; Алієва, Олена Геннадіївна; Громоковська, Тетяна Сергіївна; Потоцька, Олена Іванівна; Федосєєва, Ольга Віталіївна; Зидрашко, Г. А.; Сырцов, В. К.; Евтушенко, В. М.; Алиева, Е. Г.; Громоковская, Т. С.; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2008)
Розглянуто організацію самостійної роботи студентів на кафедрі гістології, цитології та ембріології ЗДМУ. Рассмотрена организация самостоятельной работы студентов на кафедре гистологии, цитологии и эмбриологии ЗГМУ. The organization of independent work of students on faculty of histology, cytology and embryology ZSMU is considered.
Организация самостоятельной работы студентов на кафедре гистологии, цитологии и эмбриологии ЗГМУ
The organization of independent work of students on faculty of histology, cytology and embryology ZSMU
Keywords: аудиторна самостійна робота; поза аудиторна самостійна робота; пізнавальна діяльність; творча діяльність; аудиторная самостоятельная работа; внеаудиторная самостоятельная работа; познавательная деятельность; творческая деятельность; lecture hall independent work,; outside of lecture hall independent work; cognitive activity; creative activity