Дослідження ринку лікарських засобів, похідних триазолу, з протигрибковою дією - Гурін, А. В.; Британова, Тетяна Сергіївна (Х. : НФаУ, 2023)
Метою роботи стало вивчення вітчизняного ринку протигрибкових лікарських засобів (ЛЗ), що містить у своєму складі ядро триазолу для подальшого вивчення похідних даного класу сполук.
Keywords: тези доповідей