Верифікація спектрофотометричного методу кількісного визначення спіронолактону в таблетках - Дерев'янко, Наталя Вікторівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Верифікація спектрофотометричного методу кількісного визначення спіронолактону в таблетках по 25 мг.
Keywords: тези доповідей