Анатомічне дослідження органів звіробою звичайного - Щепаченко, А. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Вивчення морфолого-анатомічної будови сировини звіробою звичайного – Hypericum perforatum L. родина звіробійні (Hypericaceae) для виявлення характерних рис анатомічної будови вегетативних органів.
Keywords: тези доповідей