Використання дистанційних технології в освітньому процесі при підготовці медичних фахівців - Фурик, Олена Олександрівна; Рябоконь, Юрій Юрійович; Саліонов, Володимир Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Здобуття професійних знань при підготовці медичних фахівців поряд із традиційними методиками викладання потребує використання сучасних інформаційних та інтерактивних комп’ютерних технологій, а їх актуальність в умовах реформування в системі охорони здоров’я України, запроваджених карантинних заходів та в складних умовах сьогодення не викликають сумніву.