Сучасні аспекти лікування хворих на оніхомікоз - Дюдюн, А. Д.; Салій, О. А.; Поліон, Н. Н.; Полковніков, Юрій Федорович; Жила, І. В.; Dyudyun, A. D.; Saly, О. A.; Polion, N. N.; Polkovnikov, Yu. F.; Zhila, І. V. (My University, 2012)
Висока захворюваність населення на грибкову інфекцію і постійна тенденція до збільшення числа хворих на мікози забезпечують актуальність даної проблеми. За даними ВООЗ, у 25 % населення зустрічається дана патологія, проте ці дані далекі від реальних цифр захворюваності на грибкову інфекцію. Analysis of results of the treatment of 76 patients with onychomycosis with application of the combined medicinal preparation «Nailexpert by Wartner» – Nailexpert has been presented. High clinical efficiency of the offered method of treatment of patients with different forms of mycotic lesion of nail plates has been shown.
Modern aspects of the treatment of patients with onychomycosis