Електронна медицина. Хмарні технології або сервер - Подлужний, М. С. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Зараз, у час реформування системи охорони здоров'я, організації, що надають медичну допомогу на першому рівні повинні встановлювати медичну інформаційну систему (МІС) та підключатися до системи eHealth, згідно з постановою КМУ №411 про «Деякі питання електронної системи охорони здоров’я», розпорядженням КМУ №1013-р «Про схвалення Концепції реформи фінансування системи охорони здоров’я», наказом МОЗ №503 «Порядок вибору лікаря, що надає первинну медичну допомогу», тому дослідження цієї системи може бути гарним підґрунтям та допомогою для керівників закладів охорони здоров'я (ЗОЗ).
Keywords: тези доповідей