Нормальна фізіологія: [практикум] - Кущ, Оксана Георгіївна; Жернова, Наталія Петрівна; Бессараб, Георгій Ігнатович; Морозова, Оксана Валентинівна; Омельянчик, Володимир Миколайович; Степанова, Надія Володимирівна; Сухомлінова, Ірина Євгенівна; Тихоновська, Марина Анатоліївна; Путілін, Денис Анатолійович; Прозорова, Тетяна Михайлівна; Шведова, Тетяна Анатоліївна; Бурега, Ігор Юрійович; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Практикум з нормальної фізіології розроблений та складений згідно з програмою вивчення навчальної дисципліни «нормальна фізіології» відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності 226 «Фармація».