Значення дистанційних курсів в удосконаленні самостійної роботи студентів та їх мотивації - Свинтозельський, Олександр Олексійович; Долінна, Марія Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Вступ. Впровадження в навчальний процес новітніх педагогічних і науково-методичних розробок, використання дистанційних технологій є актуальними питаннями розвитку системи освіти України. У зв'язку з неухильним зменшенням аудиторного навчального часу та розвитком інформаційних технологій виникла необхідність в оптимізації самостійної роботи студента (СРС). Натепер невирішеною проблемою залишається зниження мотивації учнів. Тому актуальним питанням залишається удосконалення форми СРС та методів підвищення мотивації. Мета: оцінка застосування дистанційних (оn-line) курсів як форми самостійної роботи і методу мотивації студентів до навчання.
Keywords: вища освіта; дистанційні курси; самостійна робота; мотивація