Вплив фетуїну-А на клінічні особливості хворих на ішемічну хворобу серця, асоційовану з залізодефіцитною анемією - Михайловська, Наталія Сергіївна; Коновалова, М. О. (Кременчук : ЦФЕНД, 2023)
Мета роботи: оцінити вплив фетуїну-А на клінічні особливості хворих на ішемічну хворобу серця (ІХС), асоційовану з залізодефіцитною анемією.