Синхронне онлайн-заняття з УМІ як особлива форма навчання в умовах сьогодення - Цупікова, Олена Анатоліївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження – дослідити особливості синхронного онлайн-заняття з УМІ.