Психотерапевтичний діагноз : навч. посіб. - Чугунов, Вадим Віталійович (Львів : Видавець Марченко Т. В., 2020)
Навчальний посібник присвячено, як випливає з його назви, діагностиці в психотерапії – діагностиці в широкому розумінні поняття – і психотерапевтичному діагнозу: його логіці й семантиці, алгоритму і структурі, формулюванню й оформленню. До викладу діагностики ― діагностики у широкому сенсі поняття ― і власне психотерапевтичного діагнозу ― його логіки і семіотики, алгоритму і структури, формулювання та оформлення ― додано глави, які присвячено опису метода психотерапії – клініко-психофеноменологічного метода, і фундаментального поняття діагностики, яке раніше тільки малось на увазі ― психофеноменологічного профілю; також розширено розділи, які присвячено психоїчному дискусу, клініко-психопатологічній феноменології / синдромології і критеріям вибору методів і методик психотерапії (з описом їх клінічного наповнення).