Техніка маніпуляцій при невідкладних станах: [навч. посіб.] - Іванько, Олег Григорович; Недельська, Світлана Миколаївна; Шумна, Таміла Євгенівна; Мазур, Вікторія Іванівна; Шульга, Анатолій Олександрович; Круть, Олександра Степанівна; Кизима, Наталя Володимирівна; Підкова, Віра Ярославівна; Пащенко, Ірина Володимирівна; Пацера, Марина Вікторівна; Пахольчук, Ольга Петрівна; Радутна, Олена Анатоліївна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Посібник може бути використаний викладачами, студентами 4-6 курсів медичного факультету, лікарями-інтернами. Навчальний посібник виданий українською, російською та англійською мовами, ілюстрований малюнками і таблицями, що дає можливість швидко і легко засвоїти матеріал, надовго зберегти його в пам'яті.