Практикум з латинської мови. Ч. І : “Анатомічна термінологія” - Куліченко, Алла Костянтинівна; Скрипник, Юлія Сергіївна; Хітрова, Ірина Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Практикум з латинської мови призначено для студентів І курсу медичних факультетів. Його можна використовувати додатково для самостійного опрацювання навчального матеріалу, а також для закріплення теми “Анатомічна термінологія”. Зміст практикума відповідає рівню підготовленості студентів. Найефективніша послідовність роботи: вправа-переклад – медичні вирази – тексти анатомічної тематики.
Keywords: латинська мова; анатомічна термінологія; медична лексика