Променева діагностика захворювань грудної клітини : навч. посіб. для студ. за спец. «Медицина», «Педіатрія», лікарів інтернів та лікарів за спец. «Радіологія» - Мягков, Станіслав Олександрович; Туманська, Наталя Валеріївна; Нордіо, Олена Геннадіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Цей навчальний посібник для студентів, за спеціальністю «Медицина», «Педіатрія» та лікарів інтернів та лікарів за спеціальністю «Радіологія» за обсягом, структурою та змістом відповідає вимогам і більшості годин навчальної програми з дисципліни «Радіологія».