Порівняльний аналіз асортименту антидепресантів, представленого на фармацевтичних ринках України та Польщі - Яковлева, Ольга Станіславівна; Yakovleva, O. S.; Яковлева, О. С. (Харків : НФаУ, 2017)
A comparative study of Ukrainian and Polish pharmaceutical markets of antidepressants has conducted. It is analyzed the structure of the studied drugs’ range accoding to ATC classification, country manufecturing and medicinal form. Проведено сравнительное изучение украинского и польского фармацевтических рынков препаратов антидепрессивного действия. Проанализирована структура ассортимента ис-следуемых препаратов по АТС-классификации, стране-производителю и лекарственной форме. Проведено порівняльне вивчення українського та польського фармацевтичних ринків препаратів антидепресивної дії. Проаналізовано структуру асортименту досліджуваних препаратів за АТС-класифікацією, країною-виробником та лікарською формою.
Сomparative analysis of antidepressants’ range presented in Ukrainian and Polish pharmaceutical markets
Сравнительный анализ ассортимента антидепрессантов, представленных на фармацевтических рынках Украины и Польши
Keywords: маркетингові дослідження; депресія; антидепресанти; фармацевтичний ринок України та Польщі; marketing research; depression; antidepressants; Ukrainian and Polish pharmaceutical market; маркетинговые исследования; депрессия; фармацевтический рынок Украины и Польши; антидепрессанты