Оптимізація складу та технології таблеток, що містять магній аспарагінат, гліцин і тіотріазолін - Васенда, М. М.; Кучеренко, Людмила Іванівна; Грошовий, Т. А.; Бєленічев, Ігор Федорович (Запорізький державний медичний університет, 2012)
За допомогою рівнянь регресій другого порядку встановлено взаємозв’язок між кількісними фармацевтичними факторами і фармако-технологічними показниками таблеток, що містять магній аспарагінат, гліцин і тіотріазолін, розроблено їх оптимальний склад. С помощью уравнений регрессий второго порядка установлена связь между количественными фармацевтическими факторами и фармако-технологическими показателями таблеток, которые содержат магний аспарагинат, глицин и тиотриазолин, разработан их оптимальный состав. Using regression equations of second order the relationship between quantitative pharmaceutical factors and pharmaco-technological parameters of tablets, which contain magnesium asparaginate, glycine and thiotriazoline is determinet, and developed their optimal composition is developed.
Keywords: магний аспарагинат; глицин; тиотриазолин; прямое прессование; tablets; magnesium asparaginate; glycine; Thiotriazoline; optimal composition; direct pressing