Фундаментальні принципи фармацевтичної етики та деонтології : навч. посіб. для підготовки здобувачів післядипломного етапу (вторинна спеціалізація) для спец. «Фармація, промислова фармація» - Бушуєва, Інна Володимирівна; Єренко, Олена Костянтинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Навчальний посібник з дисципліни «Фундаментальні принципи фармацевтичної етики та деонтології» призначений для використання здобувачами післядипломного етапу (вторинна спціалізація) для спеціальності «Фармація, промислова фармація».
Keywords: УЕФ