Manual to practical classes in clinical pharmacology - Kraydashenko, О. V.; Samura, B. B.; Samura, I. B.; Samura, Т. А.; Kovalchuk, N. M.; Yakovleva, O. Y.; Kremzer, O. A.; Glavatskiy, А. N.; Крайдашенко, Олег Вікторович; Самура, Борис Борисович; Самура, Ірина Борисівна; Самура, Тетяна Олександрівна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Based on the requirements of the Clinical Pharmacology Course Programme, this book presents the main theoretical issues and provides tasks to check the students’ acquisition. Designed in a clear fashion, the book contributes to the students’ comprehension and visualization of Clinical Pharmacology. It also covers the issues of monitoring drug therapy, and drugs interaction. У посібнику, відповідно до програми з клінічної фармакології розглядаються головні теоретичні питання, необхідні для вивчення дисципліни, та подані навчальні завдання для контролю засвоєння матеріалу. 3 Завдяки доступно викладеним основним принципам, це видання допоможе студентам у розумінні та візуалізації фармакокінетики. Книга містить принципи моніторингу фармакотерапії та взаємодії лікарських препаратів.
Keywords: Clinical Pharmacology; The issues of monitoring drug therapy; drugs interaction