Роль мотивації і проблемних технологій у викладанні “медичної і біологічної фізики” за умов впровадження кредитно-модульної системи - Сливко, Емануіл Ілліч; Іванченко, Олена Зенонівна; Мельнікова, Оксана Зенонівна (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2009)
Представлений досвід викладання „Медичної і біологічної фізики” за умов впровадження кредитно-модульної системи, в яких зростає роль мотивації і проблемних технологій. Систематичне і професійно орієнтоване їх застосування сприяє досягненню кінцевих цілей дисципліни та інтегрованих з нею профільних дисциплін, а також стимулює самостійну роботу студентів. Представлен опыт преподавания «Медицинской и биологической физики» в условиях внедрения кредитно-модульной системы, в которых возрастает роль мотивации и проблемных технологий. Систематическое и профессионально ориентированное их применение способствует достижению конечных целей дисциплины и интегрированных с нею профильных дисциплин, а также стимулирует самостоятельную работу студентов. Presented experience of teaching of „Medical and biological physics” at terms introductions of the credit-module system, in which the role of motivation and problem technologies grows. Systematic and professionally oriented them application promotes to achievement of ultimate goals of science and integrated with it special disciplines and stimulates independent work of students.
Keywords: матеріали конференцій; медична і біологічна фізика; мотивація; проблемні технології; кредитно-модульна система; медицинская и биологическая физика; мотивация; проблемные технологии; кредитно-модульная система; medical and biological physics; motivation; problem technologies; credit-module system