Кардіальне ремоделювання у хворих на гострий Q-інфаркт міокарда нижньої стінки лівого шлуночка при наявності легеневої гіпертензії - Сиволап, Віктор Денисович; Земляний, Ярослав Вадимович (My University, 2020)
Мета – оцінити особливості кардіального ремоделювання при гострому Q-інфаркті міокарда (ГІМ) нижньої стінки лівого шлуночка (ЛШ) при наявності легеневої гіпертензії (ЛГ).
Keywords: тези доповідей