Дослідження цінової чутливості споживачів до досліджених препаратів за лікарською формою “крем” з протигрибковою активністю для лікування мікозів (повідомлення 1) - Притула, Р. Л.; Маганова, Т. В.; Бушуєва, Інна Володимирівна (My University, 2024)
Мета. Застосування методу PSM для визначення цінової чутливості споживачів лікарських засобів для місцевого лікування мікозів стоп.