Самооценка профессионального мышления провизоров-интернов на основе социологического метода исследования - Рыжов, А. А.; Рижов, Олексій Анатолійович; Райкова, Т. С.; Райкова, Тетяна Семенівна; Дарий, В. И.; Дарій, Володимир Іванович (Запорізький державний медичний універститет, 2011)
Проведено аналіз професійного мислення, наступності й збереження знань, отриманих провізорами-інтернами на етапі первинноїспеціалізації (інтернатури). Проведен анализ профессионального мышления, преемственности и сохранения знаний, полученных провизорами-интернами на этапе первичной специализации (интернатуры). The analysis of professional thought, succession and survival of knowledge, which pharmacists-interns got on the stage of primary specialization (internship), is conducted.
Keywords: професійне мислення; провізор-інтерн; спеціалізація (інтернатура); соціологічний метод дослідження; профессиональное мышление; провизор-интерн; специализация (интернатура); социологический метод исследования; professional thought; pharmacists-interns; specialization (internship); sociological method of research