Іноземна мова (за професійним спрямуванням) : зб. тест. завдань для сам. роботи студентів мед. ф-тів спец. 222 " Медицина", 228 "Педіатрія" - Москвітіна, Дар'я Анатоліївна; Неруш, Алла Володимирівна; Соляненко, Олена Леонідівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Збірник завдань складено на підставі вимог, поставлених вищою школою до викладання іноземної мови у немовних ЗВО України і відповідає цілям зазначеним у робочих програмах з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для закладів вищої освіти МОЗ України ІІІ-ІV рівнів акредитації для спеціальностей 222 «Медицина» і 228 «Педіатрія» відповідно до освітньо- кваліфікаційних характеристик (ОКХ) та освітньо-професійних програм (ОПП) підготовки фахівців, затверджених МОН України. Згідно програм з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» оцінювання успішності навчання студентів складається з оцінювання поточної навчальної діяльності, індивідуальної та самостійної роботи студентів, а також підсумкового контролю успішності. Саме підготовці до успішного складання підсумкового контролю успішності і присвячено збірник.