Імітаційний підхід до медичного навчання - Пінькас, В. Г.; Топоркова, О. А.; Кувічка, І. М.; Пинькас, В. Г.; Кувичка, И. Н.; Pinkas, V. G.; Toporkova, O. A.; Kuvichka, I. М. (ЗДМУ, 2014)
Розглянули використання в навчанні студентів-медиків сучасної інформаційної технології - імітаційного моделювання. Описали імітаційну систему навчального процесу та подали характеристику основних дидактичних принципів при імітаційному підході до медичного навчання. Рассмотрено использование в обучении студентов-медиков современной информационной технологии – имитационного моделирования. Описана имитационная система учебного процесса и дана характеристика основных дидактических принципов при имитационном подходе к медицинскому обучению. This article examines the use of modern information technology, namely the imitative modeling, in medical students’ training. The imitation system of the educational process has been described and the characteristic of the basic didactic principles in imitative approach to the medical education has been provided.
Имитационный подход к медицинскому обучению
Imitative approach to medical training
Keywords: комп’ютер; імітаційна система навчального процесу; дидактичний принцип; навчання студентів-медиків; компьютер; имитационная система учебного процесса; дидактический принцип; обучение студентов-медиков; computer; imitation system of the educational process; a didactic principle; medical students’ training