Синтез та властивості 5-метил-4-(4-метилфеніл)-1,2,4-триазол-3-тіолу та його алкілпохідних - Кучеренко, Х. С.; Гоцуля, Андрій Сергійович (My University, 2024)
Метою роботи була оцінка перспективності створення фармакологічно перспективних сполук в ряду пара-толільних похідних 1,2,4-триазолу.
Keywords: тези доповідей