До проблеми використання мультимедійних презентацій на заняттях з навчання аудіюванню фахових текстів на довузівському етапі - Гринь, Юлія Валеріївна (Білоцерківський національний аграрний університет, 2019)
У роботі описані особливості навчання аудіюванню фахових текстів на довузівському етапі. Проблемним питанням є використання мультимедійних презентацій як візуалізації текстів, що аудіюються. Ми пропонуємо форми доцільного використання таких презентацій без порушення головної мети заняття – формування адитивної компетенції.
Keywords: українська мова як іноземна; довузівський етап навчання; аудіювання; фахові тексти; мультимедійні презентації