Клініко-психопатологічна характеристика ремісій параноїдної шизофренії з епізодичним перебігом та шизоафективного розладу у контексті постманіфестних патоперсонологічних трансформацій (компаративний клініко-етологічний аналіз) - Хоміцький, Микола Євгенович (My University, 2019)
Проведено компаративний аналіз клініко-етологічних характеристик соціально-комунікативної поведінки пацієнтів із параноїдною шизофренією та шизоафективним розладом у період ремісії. Отримані результати свідчать про наявність ознак нозоспецифічних постманіфестних патоперсонологічних трансформацій та можуть бути використанні для диференційної діагностики. Ключові слова: шизоафективний розлад, шизофренія, клініка, поведінка, патоперсонологічні особливості, компаративний аналіз.
Keywords: шизоафективний розлад; шизофренія; клініка; поведінка; патоперсонологічні особливості; компаративний аналіз