Клінічний випадок лікування хворої на ішемічну хворобу серця у поєднанні з постменопаузальним остеопорозом за допомогою комбінованої схеми терапії - Стецюк, Ірина Олегівна (Харків : ХНМУ, 2024)
Мета: Оцінити клінічну ефективність комбінації натрію алендроната та L- аргініну гідрохлориду на тлі базисного лікування у жінок, хворих на ІХС, коморбідну з ПМОП.