Хромато-мас-спектрометричне дослідження резеди жовтої - Reseda Lutea L. - Корнієвська, Валентина Григорівна; Костюк, Е. В.; Корнієвський, Юрій Іванович (My University, 2021)
Мета. За допомогою газової хроматографії визначити компонентний склад настойки трави Reseda lutea L.