Псевдокісти підшлункової залози в аспекті діагностики та хірургічного лікування - Никоненко, Андрій Олександрович; Гайдаржі, Євген Іванович; Головко, Микола Григорович; Охріменко, Георгій Іванович; Гавриленко, Борис Сергійович; Вайло, Юрій Миколайович; Гуров, Т. В. (My University, 2020)
Питання хірургічного лікування псевдокіст підшлункової залози залишається актуальним та дискутабельним через відсутність чітко встановлених підходів до його розв’язання, через що вимагає продовження активної роботи в цьому напрямі.