Іноземна мова. Іноземна мова за професійним спрямуванням : практикум для студ. І-ІІ курсів фармац. ф-тів спец. 226 «Фармація, промислова фармація», спеціалізації «Технології парфумерно-косметичних засобів» - Орел-Халік, Юлія Владиславівна; Жаворонкова, Вікторія Василівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета практикуму – забезпечити студентів та викладачів додатковим матеріалом та завданнями для аудиторної та позааудиторної роботи, спрямованих на комплексну реалізацію особистісно-орієнтованого, діяльнісного, комунікативно-когнітивного та соціокультурного підходів до вивчання англійської мови.
Keywords: Практикум