Особливості клінічного перебігу базально подібного раку молочної залози в умовах великого промислового регіону південного сходу України - Погоріла, Т. Ю.; Щуров, Микола Федорович; Погорелая, Т. Ю.; Щуров, Н. Ф.; Pogorila, T. Yu.; Schurov, N. Ph. (Нац. мед. акад. післядиплом. освіти ім. П. Л. Шупика, Терноп. держ. мед. ун-т ім. І. Я. Горбачевського, 2016)
У статті подано результати вивчення деяких особливостей клінічного перебігу базальноподібного раку молочної залози в умовах промислового регіону південного сходу України. Агресивність базальноподібного раку молочної залози та його пізня діагностика призводять до високої ймовірність метастазування та появи рецидивів. В статье представлены результаты изучения некоторых особенностей клинического течения базальноподобного рака молочной железы в условиях большого промышленного региона юго-востока Украины. Агрессивность базальноподобного рака молочной железы и его поздняя диагностика приводят к высокой вероятности метастазирования и появления рецидивов. The article presents results of a study of some peculiarities of the clinical course of the basal-like breast cancer in the conditions of large industrial region of southeast of Ukraine. Aggressiveness homeless and late diagnosis leads to its high probability of metastasis and occurrence of relapses.
Особенности клинического течения базальноподобного рака молочной железы в условиях промышленного региона юго-востока Украины
Features of clinical course of basal-like breast cancer in the conditions of large industrial region of southeast of Ukraine
Keywords: базальноподібний рак молочної залози; маркер; базальноподобный рак молочной железы; basal-like breast cancer; marker