Роль D-дімеру і прокальцитоніну у визначенні важкості перебігу COVID-19 - асоційованої пневмонії - Авгайтіс, С. С. (My University, 2024)
Мета роботи. Визначити важлисть D-дімеру і прокальцитоніну в діагностиці потенційно важкого перебігу негоспітальної пневмонії при первинному звернені до сімейного лікаря.