Латинська мова та медична термінологія. Частина ІІ. Клінічна термінологія: практикум для самост. роботи студ. І курсу мед. фак-тів - Олексієнко, Алла Валеріївна; Скрипник, Юлія Сергіївна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Практикум призначено для студентів І курсу медичних факультетів спеціальностей 221 «Стоматологія», 222 «Медицина», 224 «Технології медичної діагностики та лікування» спеціалізація «Лабораторна діагностика», 227 «Фізична терапія, ерготерапія», 228 «Педіатрія та студентів-іноземних громадян з українською мовою навчання І курсу спеціальності 222 «Медицина». Його можна використовувати як для самостійного опрацювання навчального матеріалу, так і для додаткового, більш глибокого осмислення розділу «Клінічна термінологія» у межах дисципліни «Латинська мова та медична термінологія».