Принципи організації моніторингу якості освіти у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті - Оніщенко, Тетяна Євгенівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Корнієнко, Олена Олександрівна; Білокобила, Світлана Олександрівна (My University, 2024)
Якість освітнього процесу є невід’ємною складовою якості освіти. Кожен заклад вищої освіти має свої особливості та складові, що впливають на формування внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти.