Вивчення деградації пиперидиній 2-((5-(фуран-2-іл)-4-феніл-4h-1,2,4-тріазол-3-іл)тіо)ацетата в стресових умовах - Усенко, Д.; Варинський, Борис Олександрович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Метою роботи було дослідження примусової деградації пиперидиній 2 -((5-(фуран-2-іл)-4-феніл-4Н-1,2,4-триазол)-3-іл) ацетату в субстанції, 0,1% розчин і 1% розчин для ін'єкцій під дією гідроксиду натрію, хлоридної кислоти, 3% Н2О2, температури, УФ-випромінювання. Матеріали і методи. Система Agilent 1260 Infinity HPLC. Agilent одноквадрупольний мас-спектрометричний детектор 6120 було використано для дослідження.
Keywords: тези доповідей